Volvo Bus

belgië

Volvo Connect

Uw systeem voor wagenparkbeheer

Volvo Connect is een systeem voor wagenparkbeheer en uw toegang tot de wereld van Volvo Bus-services. Connected services, evenals documentatie en werkplaatshulpmiddelen - alles op één plek. Het ondersteunt een gedegen opvolging van voertuigprestaties, onderhoudsplanning en productiviteitsverhoging. Welkom bij Volvo Connect.

Connecteer

Wanneer gegevens worden omgezet in informatie, worden krachtige analyses mogelijk. Door te kijken naar de rijprestaties in relatie tot het energieverbruik kunt u manieren vinden om kosten te drukken. Door technische gebeurtenissen te analyseren, kunnen verborgen risico's voor ongeplande stops aan het licht komen. Toegang tot realtime gegevens en een uitgebreide historiek helpt u om patronen te herkennen, afwijkingen te zien en de juiste actie te ondernemen. Connecteer om het volledige potentieel van de prestaties van uw wagenpark te benutten.

This is Volvo Connect

Connect all parts of your operation to create insights and discover synergies

Alles op één plek

Met een paar klikken kunt u Volvo Connect aanpassen met exact dat wat u nodig hebt. En uw collega's kunnen dat ook. Het gepersonaliseerde dashboard maakt uw dagelijkse werk eenvoudiger. Alle functies en servies zijn beschikbaar met een enkele login - zelfs als u meer dan één wagenpark beheert.

Functies

Eindeloze integratiemogelijkheden

In een bus- of touringcarbedrijf zijn meestal meerdere digitale tools en applicaties aanwezig die voordeel kunnen halen uit nauwkeurige en tijdige voertuiggegevens. Volvo Connect heeft een API en portaal om integratie met andere systemen te vereenvoudigen, afhankelijk van de behoeften van elke klant. Volvo biedt krachtige ondersteuning voor integratie, en ontwikkeling door derden, van nieuwe functies en services.

Integratie

Ongevallenrapporten koppelen met veiligheidszones

Hoe we ongevallen met 50% hebben teruggebracht in de stad Curitiba in Brazilië

Op kantoor of onderweg

Volvo Connect is een cloudservice. Als u ingelogd bent, hebt u toegang tot al uw functies en services, op elke locatie en elk apparaat.

 

Neem contact met mij op overPrivacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie