Volvo Bus

belgië

Onderhoudsplanning

Onderhoudsplanning is een geïntegreerde service in Volvo Connect voor exploitanten die het dealernetwerk van Volvo regelmatig gebruiken voor service en onderhoud. Een service die het eenvoudig maakt om aanstaande onderhoudsgebeurtenissen, werkplaatsafspraken en vervolgonderhoud voor uw wagenpark van Volvo bij te houden.

Service Kalender

Service Kalender van Volvo Connect helpt u om onderhoudsschema's, werkplaatsafspraken en andere voertuiggerelateerde activiteiten bij te houden. U kunt ook uw eigen belangrijke gebeurtenissen toevoegen aan de kalender en delen met andere Volvo Connect-gebruikers in uw wagenpark. Dit biedt volledige controle over de beschikbaarheid van uw bedrijfsmiddelen, en u weet zeker dat ze klaar zijn voor de volgende opdracht.

Werkplaatshistoriek

Via Workshop History kunt u een snel overzicht krijgen van de onderhoudsgegevens van uw voertuigen. Het biedt een overzicht van de afgelopen reparatie- en onderhoudsbezoeken aan een Volvo-werkplaats. Voor elk werkplaatsbezoek kunt u gedetailleerde informatie krijgen, zoals reparatiedatum, kilometerstand, details over de dealer/werkplek, evenals een beschrijving van de onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Neem contact met mij op overPrivacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Mandatory