Volvo Bus

belgië

Volvo Financial Services

Als financiële partner met sterke wortels in de bus- en touringcarsector kunnen wij de beste oplossing voor u vinden. Wij begrijpen de activiteiten en de uitdagingen waarmee u te kampen hebt. Zo kunnen wij flexibel reageren en zijn we perfect voorbereid om u te ondersteunen.

De hele wereld werd hard getroffen door de COVID-19 pandemie. We weten dat u het nodige heeft gedaan om uw business te beschermen. Volvo Financial Services wil u hierbij graag helpen. Contacteer ons indien uw bedrijf werd getroffen.

Totaaloplossing

Volvo biedt een totaaloplossing voor het voertuig, diensten, onderhoud en verzekering. Dat alles wordt gefinancierd zoals u dat wilt, en allemaal onder één dak bij uw Volvo-dealer. Het maakt niet uit of u voor nieuwe of gebruikte voertuigen kiest. Of allebei. Als onderdeel van de Volvo Group zijn we als geen ander in staat om uw wagenpark van Volvo-voertuigen optimaal te financieren.

Hoe het werkt

VFS is binnen de Volvo Group de specialist voor financiële diensten. Dankzij onze wereldwijde aanwezigheid, lokale kennis en samenwerking met onze klanten zijn wij de favoriete partner van vele bedrijven geworden. Samen met onze klanten gaan we steeds op zoek naar een eenvoudige en complete oplossing. Wij beoordelen wat u nodig hebt op financieel vlak. Bovendien kunt u dankzij onze overeenkomst uw kredietlijn bij uw bank behouden.

Insurance

Onze totaaloplossing omvat ook aantrekkelijke verzekeringsproducten. Wij weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Daarom bieden wij een aantal uitstekende verzekeringen die specifiek afgestemd zijn op wat bus- of touringcarmaatschappijen nodig hebben en die aangepast zijn aan de lokale markt. De verzekeringspolis kan uiteraard gecombineerd worden met uw financieringsovereenkomst. Met Volvo Financial Services hebt u slechts één contract, met toegang tot expertise over alles wat inbegrepen is. Wij vinden de complete oplossing voor u.

Lees meer

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers