Volvo Bus

belgië

Volvo Insurance – de allerbeste bescherming

Wij begrijpen uw bedrijf. We weten welke risico's u neemt en welke bescherming u nodig hebt. Van één enkel voertuig tot een volledig wagenpark. Nieuw of gebruikt. Onze verzekeringsexperts zorgen ervoor dat u steeds de allerbeste bescherming krijgt.

Aansprakelijkheid en omnium/casco

Ongevallen gebeuren nu eenmaal. In dat geval bent u met onze aansprakelijkheidsverzekering gedekt tegen claims van andere partijen. Bovendien bent u wettelijk vereist een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Laat een ongeluk uw bedrijf niet ruïneren. Ga voor onze omnium- of Cascoverzekering, die de allerbeste bescherming biedt tegen schade, diefstal, brand en vandalisme.

Volledige dekking voor meer gemoedsrust

Wat als uw ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt: uw voertuig wordt gestolen of is totaal verloren. In dat geval krijgt u de huidige marktwaarde terug. U krijgt vaak minder uitbetaald dan het openstaande saldo in uw financieringsovereenkomst. Met onze GAP verzekering kunt u gegarandeerd uw openstaande schuld afbetalen. Beschikbaar voor onze financieringscontracten.

Extra verzekeringen

In de meeste landen bieden wij een aantal extra verzekeringsoplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Verzekeringen op maat
  • Flexibele verzekeringen: van één voertuig tot een heel wagenpark
  • Uitgebreide bescherming tegen onvoorziene omstandigheden
  • Snelle afhandeling van schadeclaims
  • Inbegrepen in één contract

Gerelateerde onderwerpen

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers