Volvo Bus

belgië

Coaching Zones

Uw chauffeurs coachen

Coaching Zones is een verbetering van I-Coaching, Volvo’s baanbrekende service voor directe feedback over de rijstijl. Voor een gedefinieerd gebied kunt u specifieke drempelwaarden instellen voor de waarschuwingen. Met beperkende parameters zoals snelheid, scherpe bochten maken en remmen in een gevoelig gebied, wordt de chauffeur gestimuleerd behoedzamer te rijden. U kunt zo veel zones bepalen als u wilt, waar dan ook.

Actieve rijondersteuning

Heeft u eenmaal Volvo I-Coaching ervaren, dan wilt u niet meer zonder. En met Coaching Zones blijven de verbeteringen doorgaan. Ervaren chauffeurs weten zeker hoe ze comfortabel en efficiënt moeten rijden, maar de directe feedback van Coaching Zones en I-Coaching heeft echter bewezen dat ze goede chauffeurs nog beter te maken.

De rust bewaren

Op een kronkelige bergweg kan het erg handig zijn waarschuwingen te ontvangen, zelfs bij geringe dwarskrachten. Krappe bochten kunnen door uw passagiers als beangstigend worden ervaren, en een zonespecifieke instelling van I-Coaching resulteert in rustiger rijden waarbij passagiers zullen zich meer op hun gemak voelen.

Verbeterd comfort

In gebieden met verkeer dat vaak stopt en optrekt, en met veel staande passagiers kan accelereren en remmen hinderlijk zijn. Een zone met een lagere instelling voor deze parameters resulteert in een soepelere rit en meer tevreden passagiers.

Emissies verminderen

Overmatig stationair draaien geeft onnodige emissies. I-Coaching waarschuwt hiervoor na een bepaalde tijd. Maar in gevoelige gebieden kunt u met de service Coaching Zone de stationairtijd terugbrengen tot 1 minuut voordat de waarschuwing wordt weergegeven.

Coachen van uw chauffeurs

Volvo I-Coaching is een zeer direct en daarmee efficiënt hulpmiddel om de prestaties van chauffeurs te verbeteren. Directe feedback over essentiële rijparameters zorgen ervoor dat professionele chauffeurs een meer vloeiende, efficiëntere rijstijl aannemen.

Volvo I-Coaching

Uitleg van I-Coaching en Coaching Zones

Deze services geven directe en blijvende effecten. Hoe het werkt?

Downloads

Below are links to documents for more information on benefits, features, facts and figures.

Fact sheet Zone management Format PDF Size 3 MB

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers