Volvo Bus

belgië

Volvo 8900

Uw partner in busvervoer

De Volvo 8900 voldoet aan alle behoeften voor het intercity- en woon-werkverkeer. Zeer veelzijdig door een breed scala aan varianten, maar toch sterk gericht op het verlagen van de bedrijfskosten. Onze compacte Euro 6-motor biedt uitstekende prestaties en rijeigenschappen - met een laag brandstofverbruik. Uw investering verzekert u van een goede beschikbaarheid en een betrouwbaar, veilig voertuig.

Efficiënt brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten

De krachtige 8-liter Euro 6-motor van de Volvo 8900 is net als zijn voorganger met 7 liter koploper als het gaat om zuinig rijden. Daarnaast bieden we een scala aan services waardoor het brandstofverbruik nog verder wordt verlaagd.

Veelzijdig in gebruik

De Volvo 8900 is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is deze bus geschikt voor uiteenlopende toepassingen die een maximale productiviteit van uw bedrijf mogelijk maken. Twee- of drieassig, met lage instap of medium-vloer en lengtes tot 14,9 m voldoen aan elke behoefte.

Betere chauffeursprestaties

De nieuwe chauffeursomgeving is van topkwaliteit, met een ergonomie van wereldklasse, en uitgebreide persoonlijke aanpassingsmogelijkheden. Bij medium-vloermodellen kunt u kiezen voor het sensationele Volvo Dynamic Steering. Daarbij komt nog de vermaarde Volvo-veiligheid die meteen vanaf het begin is ingebouwd.

Stem uw passagiers tevreden

De bus nemen moet plezierig zijn, en met de Volvo 8900 is dat zeker zo. Elke dag opnieuw, het hele jaar door. Een comfortabele, ontspannen rit vormt een essentieel onderdeel van forenzen, en het uitgebalanceerde chassis in combinatie met de ergonomische, comfortabele stoelen staan borg voor een plezierige rit.

Voorzieningen

Puur vermogen

Met de 8-liter Euro 6-motor tot 350 pk kunt u tot 10% op uw brandstofkosten besparen, terwijl u toch beschikt over al het gewenste vermogen en flexibiliteit.

Volvo Dynamic Steering

Voor uitvoeringen met medium-vloer kunt u Volvo Dynamic Steering specificeren, waardoor het rijden soepeler en het manoeuvreren veel gemakkelijker gaat.

De bus voor elke chauffeur

Het stuur, het dashboard en de stoel zijn volledig instelbaar en zorgen ervoor dat elke chauffeur gemakkelijk de ideale rijhouding kan vinden.

Materialen van de beste keuze

De carrosseriestructuur en het dak zijn gemaakt van aluminium, dat voor 90% kan worden gerecycled. Dit concept vermindert het gewicht en verlaagt het brandstofverbruik en de emissies.

Het betere onderdeel

De Volvo 8900 deelt 70% van zijn componenten met de Volvo 7900. Zo profiteert u van lagere kosten voor reserveonderdelen en logistiek.

Werkelijke inzetbaarheid

Met een servicecontract en een onderdelencontract houdt u uw Volvo 8900 vele jaren lang op de weg.

Volvo Dynamic Steering

De ultieme rijervaring

Services

Fotogalerij

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers