Volvo Buses

belgië

e-mobility

Creëer uw Zero City met Volvo Bus

Steden over de hele wereld werken aan het oplossen van de belangrijkste uitdagingen van verstedelijking: luchtkwaliteit, lawaai en files. Bij Volvo denken we het verschil te kunnen maken met duurzame transportoplossingen. We willen steden helpen in hun transitie naar steden met nul uitstoot, lawaai en files, en met nul ongevallen. Hoe? Met een complete e-mobility-oplossing, efficiënte elektrische bussen en onze ervaring in het implementeren en met toekomstbestendige technologieën.

Film over Volvo Bus Zero City Manifesto

Nul uitstoot

De manier waarop we mensen vervoeren in onze steden is van grote impact op onze kwaliteit van leven en het milieu. Wereldwijd woont meer dan 90% van de mensen in gebieden die niet voldoen aan de WHO-richtlijn voor gezonde lucht. Bij Volvo Bus zijn we ervan overtuigd dat ons e-mobility-aanbod met schone en stille elektrische bussen een deel van de oplossing is. Met nul uitlaatemissies kunnen de bussen worden ingezet in kwetsbare gebieden en milieuzones, terwijl ze de CO2-uitstoot en luchtvervuiling terugdringen.

Nul lawaai

De uitdaging van geluidsoverlast staat in vrijwel elke stad op de agenda. De effecten van geluidsoverlast op de volksgezondheid worden voldoende gedocumenteerd, en ook is er een toenemend besef van de hoge kosten die lawaai met zich meebrengt. Met onze stille elektrische bussen worden de geluidsemissies tot een minimum beperkt. Dit betekent dat de bussen overal 24/7 actief kunnen zijn: in stille zones en in woonwijken. Ze rijden 's nachts zonder de bewoners wakker te maken en kunnen zelfs stoppen bij indoor bushaltes.

 

Nul ongevallen

Bij Volvo komt veiligheid altijd op de eerste plaats. Het zit in ons DNA en we hebben een duidelijke veiligheidsvisie: nul ongevallen met Volvo-producten. Onze complete oplossing voor e-mobility omvat services voor verbonden Zone Management en elektrische bussen met geavanceerde veiligheidstechnologieën die het aantal ongevallen in het stadsverkeer verminderen. Veiligheidszones, detectie van voetgangers en fietsers, elektronisch stabiliteitsprogramma en de mogelijkheid van veiligheidsgordels op alle stoelen zijn slechts enkele voorbeelden.

Nul files

Verkeersdrukte vormt een van de grootste uitdagingen in steden over de hele wereld. Files leiden niet alleen tot een slechte luchtkwaliteit, geluidshinder en omgevingsstress. Ze zorgen er ook voor dat mensen elke dag uren in het verkeer staan. We moeten samen reizen om onze wegen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Volvo levert elektrische bussen met een hoge capaciteit voor aantrekkelijk openbaar vervoer: ontworpen voor mensen, door mensen. Hiermee helpen we steden het aantal auto's te verminderen en te streven naar nul files.

 

Creëer uw Zero City met Volvo Bus

Complete e-mobility-oplossing

Volvo biedt een complete e-mobility-oplossing voor de Europese markt, die wordt ontwikkeld en geconfigureerd in nauwe samenwerking met elke stad. Dit omvat alles van efficiënte elektrische bussen en relevante services, tot infrastructuur met een open interface en implementatie. Alles inbegrepen en gespecificeerd in een Volvo Turnkey-oplossing. En u hoeft er niet op zitten te wachten. Implementatie kan stapsgewijs worden doorgevoerd, route na route.

Simulaties en implementaties

Routelengte, frequentie, capaciteit en lokale voorschriften vereisen verschillende e-mobility-oplossingen in elke stad. Volvo heeft veel ervaring met het simuleren en implementeren van elektrische busnetwerken in een aantal steden. Voor de infrastructuur werken we samen met de gewenste leverancier en het energiebedrijf van de stad.

 

Volvo Turnkey

Met een Volvo Turnkey-oplossing bent u gegarandeerd operationeel tegen vooraf gekende kosten per kilometer. We definiëren samen de voorwaarden, condities en capaciteitsvereisten voor specifieke routes. Daarna leveren we een totaaloplossing die bestaat uit voertuigen, infrastructuur, batterijmanagement, services en projectmanagement, waarbij Volvo zorg draagt voor het onderhoud en de reparaties van de voertuigen tegen een vast maandbedrag. Zo rijdt u met betrouwbare voertuigen die de hele dag beschikbaar zijn.

Klaar voor de toekomst

Hoe zorgt u voor toekomstbestendige ontwikkeling van openbaar vervoer in een stad? Volvo levert al jaren baanbrekend werk in het ontwikkelen van e-mobility-oplossingen, en we delen in de aanzienlijke expertise van de hele Volvo Group. We werken nauw samen met belangrijke steden voor het implementeren van duurzame en toekomstbestendige elektrische bussystemen. Open normen vormen een belangrijk voorbeeld van hoe toekomstbestendige technologieën kunnen worden gewaarborgd. Een ander belangrijke ingrediënt is Volvo’s geavanceerde en verbonden producten en services die al voldoen aan nieuwe voorschriften, naast stapsgewijze ontwikkeling van automatisering.

Meer nullen toevoegen aan uw bedrijf

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers