Volvo Buses

belgië

Ontdek de Volvo 9900

Uw passagiers verwachten een eersteklas reiservaring en de nieuwe Volvo 9900 voldoet zeker aan hun verwachtingen. Het verfijnde interieur met zorgvuldig gekozen materialen, elegante afwerkingen en eersteklas stoelen met de hoogste mate van comfort creëren een sfeer van luxe. De touringcar is beschikbaar in drie lengtes: 12,4, 13,1 of 13,9 meter. Kies de Volvo 9900 als het nieuwe vlaggenschip van uw wagenpark.

Bekroond design – veel meer dan alleen styling

De Volvo 9900 is ontworpen om het soort comfort en luxe te belichamen dat een passagier mag verwachten. Maar er komt zoveel meer bij kijken. Maar het nieuwe ontwerp betekent ook verbeterde aerodynamica, betere stabiliteit bij hogere snelheden en een nieuwe constructie van de voorzijde die de veiligheid verder verhoogt. Het is een ontwerp dat talloze prijzen heeft gewonnen, waaronder de prestigieuze internationale Red Dot Award voor Product Design.

Optimaal comfort voor passagiers

Uw passagiers worden verwelkomd door een uitnodigend en ruim interieur. Verfijnde verlichting ademt een sfeer van luxe. De stoelen in de Volvo 9900 zijn comfortabeler dan ooit. Door het ergonomische ontwerp en een groot aantal aanpassingsmogelijkheden is er voor iedereen een perfecte stoelpositie. De bagagecompartimenten boven de stoelen zijn afgesloten met handige luiken en elegant afgewerkt ter verhoging van het gevoel van topklasse.

Explore the driver’s compartment of the 9900

Superieure ergonomie voor de chauffeur

Neem plaats in de geheel nieuwe chauffeursomgeving en u merkt het meteen: de overzichtelijke indeling, om u heen gekromd ter ondersteuning van een ergonomische werkomgeving. Harmonisch, functioneel ontwerp waar alles binnen handbereik is. Voeg de elegante afwerking, het lederen stuur en de perfect geveerde stoel toe voor een ervaring van pure topklasse. Altijd bijgestaan door onze nieuwste systemen voor chauffeursondersteuning, zoals de nieuwe Driver Alert Support en onze befaamde Volvo Dynamic Steering.

Infotainment

De Volvo 9900 biedt diverse opties om het reizen voor passagiers nog aangenamer te maken. Alle infotainment-apparaten hebben een gebruiksvriendelijke locatie en lay-out, gemakkelijk te bedienen voor de bestuurder en gids. Audio- en videobronnen met individueel toegankelijke inhoud en beeldkwaliteit van topklasse. Toegang via Bluetooth voor mediastreaming en telefonie. DAB+-ondersteuning, mini SD-Ram-lezer en USB-poort voor audio- en videostreaming en een AUX-IN voor audio-invoer.

Prestaties

De Volvo 9900 wordt geleverd met motorvermogens tot 460 pk. Met de legendarische I-Shift-transmissie wordt het vermogen veilig op het asfalt overgebracht en het geeft de perfecte combinatie van soepel rijden en een hoge gemiddelde snelheid. Voeg daar toonaangevende weggedrag en weggevoel aan toe.

Rijeigenschappen

Volvo was altijd de voorkeur van elke chauffeur. Krachtige motoren, soepel schakelen en ongeëvenaard rijgedrag met Volvo Dynamic Steering. De geheel nieuwe Volvo 9900 biedt een premium rijervaring.

Compacte motor

Volvo-motortechnologie betekent meer vermogen en minder gewicht. De Volvo D11K combineert 460 pk en een enorm koppel met een uitstekende brandstofefficiëntie.

I-Shift versnellingsbak

Onze legendarische transmissie combineert soepel en nauwkeurig schakelen met een hoge gemiddelde snelheid en uitstekende rijeigenschappen.

Aerodynamica

De Volvo 9900 biedt superieure aerodynamica. Bewezen door het feit dat hij zowel hoger als langer is dan zijn voorganger, maar toch hetzelfde brandstofverbruik heeft.

Dynamic Chassis Lowering

Bij kruissnelheden boven de 80 km/u wordt de touringcar automatisch met 20 mm verlaagd, waardoor de luchtweerstand en het brandstofverbruik worden verminderd.

I-See

Een waardevolle functie die het brandstofverbruik met 2,5% kan terugbrengen. Het leert de topografie van een route en optimaliseert accelereren, schakelen en remmen als de cruisecontrol is ingeschakeld.

In Volvo-veiligheid

Er is waarschijnlijk geen veiligere manier om op de weg te reizen dan in een Volvo-bus. Actieve systemen helpen gevaarlijke situaties te voorkomen en beschermende veiligheidsfuncties minimaliseren de schadelijke effecten bij een ongeval. In elke Volvo is veiligheid vanaf het begin ingebouwd.

Volvo Dynamic Steering

Een technologie die de stuurrespons en de stuurprecisie verbetert, waardoor de belasting op de schouders, nek en armen van de chauffeur afneemt.

Driver Alert System

Veiligheid begint bij de chauffeur. Het nieuwe Driver Alert System neemt waar wanneer u slaperig of afgeleid bent en geeft een signaal wanneer het tijd wordt voor een pauze.

Nieuwe voorzijdeconstructie

De nieuwe constructie van de voorzijde is verder verbeterd ten opzichte van de vorige reeks. De bescherming bij verschillende soorten frontale botsingen is aanzienlijk beter doordat meer energie kan worden geabsorbeerd.

Probeer uw favoriete kleur uit

Fotogalerij

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers