Volvo Bus

belgië

Veiligheid van Volvo 9900

De Volvo 9900 touringcar is voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen en beschermingssystemen voor superieure veiligheid van chauffeur en passagiers. Voor ons komt veiligheid altijd op de eerste plaats en we verbeteren ons continu in het streven naar nul ongevallen.

Beveiligingssystemen van Volvo

Volvo heeft de sterkste reputatie in de branche op het gebied van veiligheidsinnovaties. De Volvo 9900 is voorzien van verschillende beveiligingssystemen die het risico op ernstig letsel bij aanrijdingen met personenauto's aanzienlijk verminderen.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra