Volvo Bus

belgië

Originele Volvo-onderdelen

Ervaar het echte verschil. Het loont.

Een origineel Volvo-onderdeel heeft exact dezelfde kwaliteit als het originele onderdeel dat werd gemonteerd toen de bus werd geproduceerd. Originele Volvo-onderdelen worden specifiek ontwikkeld voor een lange levensduur met volledige garantie, zodat ze minder problemen geven en maximale inzetbaarheid waarborgen.

 

Veiliger

Een van de belangrijkste redenen om voor origineel te gaan, is veiligheid. Originele Volvo-onderdelen hebben maar één kwaliteitsniveau; en we behouden dit door elk onderdeel te ontwerpen, controleren, testen en opnieuw te testen volgens dezelfde hoge norm als het voertuig zelf. Allemaal om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vermaarde veiligheid waarvoor het Volvo merk wereldwijd bekend staat.

Zuiniger rijden

Het monteren van de juiste onderdelen draagt niet alleen bij aan een betrouwbare werking. Het is ook van invloed op de motorprestaties, het brandstofverbruik en daardoor de CO2-uitstoot en andere emissies. Als u originele Volvo-onderdelen monteert, kent u het resultaat: blijvend laag brandstofverbruik, superieure milieuprestaties met een duidelijk zakelijk voordeel.

Winstgevender

Een nagemaakt onderdeel lijkt misschien aantrekkelijk, maar voldoet dit echt aan de tolerantiemarges van Volvo? Als dit niet het geval is, zal het niet goed passen, wat leidt tot meer slijtage. Originele Volvo-onderdelen zijn ontworpen om maximale inzetbaarheid, brandstofefficiëntie en veiligheid te garanderen, die essentieel zijn voor een gezonde en rendabele bedrijfsvoering.

 

Volvo-onderdelen online

Als Volvo-eigenaar profiteert u wereldwijd van ons servicenetwerk en onze onderdelenvoorziening. Bovendien kunt u de onderdelen die u nodig hebt eenvoudig online vinden. De krachtige zoekfuncties, waaronder specifiek zoeken voor het betreffende chassisnummer, garanderen dat u exact het juiste onderdeel voor elk van uw voertuigen krijgt.

Vind de juiste onderdelen - eenvoudig en snel

In onze online onderdelencatalogus kunt u zoeken naar onderdelen voor uw specifieke voertuig. Ze worden gedetailleerd en met een overzichtstekening weergegeven. U kunt uw eigen persoonlijke lijst van onderdelen die u vaak nodig heeft maken en opslaan, zodat u ze eenvoudig bij uw dealer kunt bestellen. Dit omvat revisie-onderdelen, die een goed alternatief zijn, en zijn gereviseerd volgens hun originele specificatie en aantrekkelijk geprijsd zijn. De kwaliteitsnormen voor revisie-onderdelen zijn zelfs exact hetzelfde als voor gloednieuwe onderdelen. En uiteraard geldt dezelfde garantie.

Originele revisie-onderdelen van Volvo

Originele kwaliteit voor een goede prijs

Volvo Reman is een systeem dat een uitgebreide reeks gereviseerde Volvo-onderdelen biedt, van complete motoren tot afzonderlijke componenten. U heeft de keuze uit allerlei onderdelen, van luchtcompressors, regeleenheden, versnellingsbakken en turbocompressors tot koppelingssets en pompverstuivers.

Deel van de levensduur

Het Volvo Reman-systeem neemt oude onderdelen terug om ze letterlijk zo goed als nieuw te maken. Het enige verschil met een nieuw onderdeel is de prijs en de verminderde impact op het milieu.

Originele Volvo Reman-onderdelen worden gereviseerd volgens hun originele specificatie, en ze worden zelfs geüpgraded naar de nieuwste normen. De kwaliteits- en functie-eisen zijn precies hetzelfde als voor nieuwe onderdelen en ze krijgen zelfs dezelfde garantie.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers