Volvo Bus

belgië

Maak wegen veiliger voor iedereen

Maak kennis met de geheel nieuwe Volvo 9700 dubbeldekker

Veiligheid voorop

Volvo 7900 Electric

De Göteborg-levering

Samen corona verslaan

Veiligheid voorop

Service waar u zich maar ook bevindt

Maak kennis met de Volvo 8900 Elektrisch

Busdepots – Springplank naar automatisering

Onze bussen en chassis

Welkom bij Volvo Bus

Volvo Bus is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van duurzame systemen voor openbaar vervoer. We streven altijd en overal naar duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit.

Voor mensen door mensen

Elke dag vertrouwen miljoenen mensen over de hele wereld op onze bussen en het is onze taak hen veilig naar hun bestemming te brengen. Veilig, comfortabel en op tijd. Steeds met een minimale belasting voor het milieu en met een verantwoorde toepassing van energie en natuurlijke hulpbronnen. Daarom is Driving quality of life onze slogan en daarom laten we het niet alleen bij woorden wanneer het gaat om onze kernwaarden: veiligheid, kwaliteit en zorg voor het milieu.

Innovatie en ervaring

De eerste Volvo Bus werd gebouwd in 1928. Sindsdien zijn we steeds een vertrouwde ontwikkelaar, fabrikant en partner geweest voor bus- en touringcarbedrijven in meer dan 85 landen. Met innovatie als hoeksteen en ervaring als fundament. Dankzij de synergie tussen deze twee kunnen we nieuwe ideeën en technologieën ontwikkelen tot tastbare voordelen voor onze klanten – en hun passagiers.