Volvo Bus

belgië

Nieuws En Verhalen

Welkom bij nieuws en verhalen over Volvo Bussen. Hier vindt u onze laatste persberichten en interessante verhalen.

12 matches

1 of 1

 • Voor Tide Buss zijn online services een natuurlijk onderdeel van de dagelijkse activiteiten in Tromsø, Noorwegen. Met Volvo Connect krijgt Tide snel en eenvoudig een volledig overzicht over al zijn bussen. Het is ook een belangrijk hulpmiddel om ongeplande stops te vermijden, brandstofverbruik te verminderen, de werkomgeving van de chauffeurs te verbeteren en passagiers veilige en comfortabele reizen te bieden.

 • Volvo Bus heeft opnieuw een grote order voor elektrische bussen ontvangen van de Belgische vervoersbedrijf OTW. De order voor 64 bussen is de grootste order tot nu toe voor Volvo's nieuwste zelfladende hybride-elektrische bus, de Volvo 7900 S-Charge. De bussen worden in de tweede helft van 2021 geleverd en zullen worden ingezet voor vervoersdiensten in de regio's Luik, Charleroi, Waals-Brabant en Namen-Luxemburg.

 • De ECO3-luchtreiniger produceert ozongas en is een van de meest effectieve manieren om chauffeurs en passagiers te beschermen tegen bacteriën en virussen. Hellbergs Buss in Zweden en Meurer Touristik in Duitsland zijn twee bedrijven die de luchtreinigers in hun bussen hebben geïnstalleerd tijdens de pandemie. "Dankzij de ECO3 hebben we al verschillende nieuwe boekingen ontvangen", zegt Mikael Hellberg.

 • Touringcarbedrijven staan voor de start van een nieuw seizoen met minder passagiers en nog steeds geldende reisbeperkingen. "Snelle en effectieve oplossingen die met de huidige marktsituatie rekening houden, zijn essentieel om onze klanten te helpen bij de herstart van hun bedrijf", zegt Karl Johansson, Business Development Director, Coach Europe bij Volvo Bus.

 • Press release

  01/30/2020

  Nieuwe Volvo 9900 voor Alk Reizen 

  Op 28 januari 2020 leverden we deze prachtige Volvo 9900 - 13m aan Alk Reizen. Dit is de tweede Volvo touringcar in hun wagenpark.

 • Met genoegen nodigen wij u uit op woensdag 27 maart voor een speciaal event. U maakt er kennis met het volledig nieuwe gamma Volvo 9900 en 9700 touringcars en hun ongekende efficiency, comfort en veiligheid.

 • De eerste Volvo 7900 hybride bussen voor MIVB-STIB worden geleverd. Begin november gaan ze in dienst. In totaal zullen de komende maanden 110 bussen worden geleverd.

 • Volvo zet voet aan wal in Nederland met volledig schoon en stil busvervoer

 • Press release

  06/25/2018

  Nieuwe Volvo 9700 voor Alk Reizen 

  Op 7 juni leverden we deze mooie Volvo 9700 touringcar aan Alk Reizen. Het betreft een 13m drie-asser in de Busworld-Kortrijk-uitvoering

 • Volvo Buses heeft een order van MIVB-STIB ontvangen voor 90 hybride bussen. Met dit order heeft Volvo Buses nu wereldwijd 4000 bussen en in België bijna 200 bussen uit het Electromobility gamma verkocht.

 • “Electromobility, active safety and a thinking bus”. Dit zijn belangrijke aandachtspunten van Volvo Bus op de komende Busworld beurs in Kortrijk die plaatsvindt van 20 tot en met 25 oktober 2017.

 • Volvo Bus heeft de grootste order tot op heden ontvangen voor complete elektrische bussystemen. De steden Charleroi en Namen zullen in totaal 90 Volvo 7900 elektrische hybride bussen in dienst nemen alsook 12 laadstations. De klant is openbaar vervoerbedrijf TEC group. De laadstations worden geleverd door ABB.

12 matches

1 of 1