Volvo Bus

belgië

Aan boord van de Volvo 9700 dubbeldekker

De Volvo 9700 dubbeldekker is groot, gedurfd en dus erg Volvo. Hij wordt geleverd met een nieuw en met aandacht ontwikkelde dashboard voor comfortabele en veilige uren achter het stuur. Uw chauffeurs zullen er dol op zijn, net als uw passagiers die ontspannen reizen in een vernieuwd Volvo comfort. Het kan worden gespecificeerd voor een echte premium tour - en charterervaring, evenals voor een efficiënte lijntransportdienst. Reken op een premium Volvo-ervaring, wat er ook in het verschiet ligt.

Eersteklas chauffeursomgeving

De Volvo 9700 dubbeldekker wordt de nieuwe favoriete werkplek van uw chauffeur. Ergonomisch, gefocust en comfortabel, zittend op een verhoogd platform om de veiligheid en zichtbaarheid te verbeteren. Hij beschikt over een nieuw dynamisch dashboard, een nieuw stuur en de optie van digitale buitenspiegels. Daarnaast kunt u een 360° camerasysteem kiezen om ervoor te zorgen dat er geen verborgen hoeken zijn, evenals een Dode hoek detectiesysteem dat waarschuwt als een voetganger, fietser of motorrijder is gedetecteerd.

Dynamisch instrumentenpaneel

Met het volledig dynamische instrumentenpaneel kunt u kiezen tussen vier hoofdweergaven, afhankelijk van wat u verkiest of wilt hebben: analoog, digitaal, focus of reis. Elke weergave toont een breed scala aan informatie en widgets met functies om efficiënt en veilig rijden te ondersteunen.

Een Volvo-passagierservaring

Uw passagiers verwachten dat reizen in een Volvo een premium ervaring is. Het nieuwe dubbeldekkerplatform is een goede basis voor superieur reiscomfort, met minder trillingen en geluid in het interieur. En op het moment dat ze binnenstappen, voelen ze de gastvrije sfeer.

 

Welkom aan boord

Stap in via twee brede deuren en u komt in een ruim en aangenaam interieur. De benedenverdieping is een goed gedimensioneerde cabine met maar liefst 29 zitplaatsen, en natuurlijk de mogelijkheid om rolstoelruimte te creëren. Boven de passagiersstoelen zijn bagagerekken voor persoonlijke bezittingen en gebruiksvriendelijke servicesets. U kunt kiezen uit verschillende toiletalternatieven en de keukenoplossing aan uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld met een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron.
Beleef een 360° ‘onboard’ tour

Meer comfort

Twee comfortabele trappen meteen achter de deuren vergemakkelijken de passagiersstroom en brengt u naar de bovenverdieping. Daar heet de lichte en ontspannende omgeving u welkom. De optionele van voor naar achteren lopende sky roof geeft veel ruimte en licht. Uw passagiers zitten in comfortabele Volvo-coachstoelen, door veel klanten beschouwd als de meest comfortabele stoelen op de markt. Er zijn ruime bagagerekken en gebruiksvriendelijke servicesets en u kunt USB- en 230V-stopcontacten bestellen voor het opladen van mobiele telefoons en computers.

Superieur klimaat- en entertainmentsysteem

Een perfect binnenklimaat en veelzijdige infotainmentsystemen garanderen een comfortabele reiservaring in de Volvo 9700 DD. Het krachtige klimaatsysteem kan de meest extreme omstandigheden aan, van ijskoude Scandinavische winters tot hete mediterrane zomers. Het infotainment aan boord kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Wat u ook kiest, de apparaten hebben een gebruiksvriendelijke locatie en lay-out, gemakkelijk te bedienen voor bestuurder en gids.

Bagagecapaciteit voor alle behoeften

In de Volvo 9700 DD zijn de opbergruimtes gemaximaliseerd. Naast de hoge bagagecompartimenten op beide verdiepingen, is er geoptimaliseerde ruimte onder de voortrap. Voor grotere items heeft de Volvo 9700 DD een bagageruimte met een inhoud tot 8 m3. Grote scharnierende luiken en een grote scharnierende deur aan de zijkant met handige treden vergemakkelijken het in- en uitladen.

Een geweldige Volvo chauffeurservaring

Moeiteloos, comfortabel en onder controle. Rijden met de Volvo 9700 dubbeldekker is echt een Volvo-ervaring. Direct vermogen bij de hand, al vanaf lage toerentallen, soepel en snel schakelen, stabiliteit bij hoge snelheden en in scherpe bochten. Daarnaast wordt u bijgestaan door onze nieuwste systemen voor chauffeursondersteuning, zoals het Driver Alert System. Welkom op een betere werkplek.

Laag toerental - de vaart erin houden

Een krachtige motor is niet alleen voor rijplezier, het is ook een productiviteitsfactor. Met voldoende vermogensreserves kunnen eenvoudig een stabiel tempo en een hoge gemiddelde snelheid worden gehouden zonder toename van het brandstofverbruik. Zo beschikt u over een breder brandstofzuinig bereik.

Prestaties

Krachtig en soepel

De nieuwe 13l-motor en aandrijflijn en de nieuwe generatie I-Shift transmissie met sneller schakelen zorgen al bij lage toerentallen voor soepel vermogen. U kunt bij lage toerentallen rijden, zelfs op hellingen en snelwegen.

Stabiliteit en controle

De dubbeldekker heeft een nieuwe, lichtere en stabielere vering. Het verhoogt de stabiliteit in alle rijsituaties.

Knee Impact Protection (KIP)

Beschermt de knieën en dijbenen van de chauffeur als de voorkant zwaar naar binnen wordt geplet. Verbeterde energieabsorptie tot 35%.

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra