Volvo Buses

belgië

Ontdek de Volvo 9700

Uw passagiers hebben hoge verwachtingen op het gebied van comfort en veiligheid, en de nieuwe Volvo 9700 zal aan hun eisen voldoen. De indeling, de stoelopties en de slimme pakketten dragen allemaal bij aan een uitstekende efficiëntie. Verhoog de winstmarge van uw wagenpark met de nieuwe Volvo 9700.

Ontworpen rond de chauffeur

Welkom om plaats te nemen in wat wij beschouwen als de beste werkplek voor touringcarchauffeurs op de markt. Een stabiele, geveerde stoel en een geheel nieuw gebogen dashboard, verkrijgbaar met verschillende afwerkingsopties, geven u volledige controle. Altijd bijgestaan door onze nieuwste systemen voor chauffeursondersteuning en Volvo Dynamic Steering. De Volvo 9700 is leverbaar met motorvermogens tot 460 pk, en de I-Shift-transmissie geeft de perfecte combinatie van soepel rijden en hoge gemiddelde snelheid. Voeg daaraan de toonaangevende controle en weggevoel toe. 

Comfort voor tevreden passagiers

De veelzijdigheid van de nieuwe Volvo 9700 geldt ook voor de passagierscabine. Het uitrustingsniveau Select is perfect voor korte- en middellange afstanden, terwijl het uitrustingsniveaus Superior gericht is op langeafstandsvervoer en comfortabele charters. Het niveau Superior omvat premium-stijl bekleding en inlegstukken, evenals een breder scala aan stoelopties. Wat het gebruik ook is, uw passagiers zullen met plezier in uw nieuwe Volvo 9700 reizen

Explore the driver’s compartment of the 9700

Infotainment

De Volvo 9700 biedt diverse opties om het reizen voor passagiers nog aangenamer te maken. Alle infotainment-apparaten hebben een gebruiksvriendelijke locatie en lay-out, gemakkelijk te bedienen voor de bestuurder en gids. Audio- en videobronnen met individueel toegankelijke inhoud en beeldkwaliteit van topklasse. Toegang via Bluetooth voor mediastreaming en telefonie. DAB+-ondersteuning, mini SD-Ram-lezer en USB-poort voor audio- en videostreaming en een AUX-IN voor audio-invoer. 

 Prestaties

De Volvo 9700 wordt geleverd met motorvermogens tot 460 pk. Met de legendarische I-Shift-transmissie wordt het vermogen veilig op het asfalt overgebracht en het geeft de perfecte combinatie van soepel rijden en een hoge gemiddelde snelheid. Voeg daar toonaangevend weggedrag en weggevoel aan toe.

Rijeigenschappen

Volvo was altijd de voorkeur van elke chauffeur. Krachtige motoren, soepel schakelen en ongeëvenaard rijgedrag. De geheel nieuwe Volvo 9700 biedt een premium rijervaring. 

Compacte motor

Volvo-motortechnologie betekent meer vermogen en minder gewicht. De Volvo D11K combineert 460 pk en een enorm koppel met een uitstekende brandstofefficiëntie.

I-Shift versnellingsbak

Onze legendarische transmissie combineert soepel en nauwkeurig schakelen met een hoge gemiddelde snelheid en uitstekende rijeigenschappen. 

Aerodynamica

De Volvo 9700 biedt superieure aerodynamica, wat leidt tot een indrukwekkende brandstofbesparing van 4%. Dit wordt nog versterkt door Dynamic Chassis Lowering bij kruissnelheid.

Dynamic Chassis Lowering

Bij kruissnelheden boven de 80 km/u wordt de touringcar automatisch met 20 mm verlaagd, waardoor de luchtweerstand en het brandstofverbruik worden verminderd.

I-See

Een waardevolle functie die het brandstofverbruik met 2,5% kan terugbrengen. Het leert de topografie van een route en optimaliseert accelereren, schakelen en remmen als de cruisecontrol is ingeschakeld. 

In Volvo-veiligheid

Er is waarschijnlijk geen veiligere manier om op de weg te reizen dan in een Volvo-bus. Actieve systemen helpen gevaarlijke situaties te voorkomen en beschermende veiligheidsfuncties minimaliseren de schadelijke effecten bij een ongeval. In elke Volvo is veiligheid vanaf het begin ingebouwd.

Volvo Dynamic Steering

De unieke Volvo Dynamic Steering, VDS, verhoogt de stabiliteit bij hogere snelheden en vermindert de belasting op de nek en schouders van de chauffeur.

Driver Alert System

Veiligheid begint bij de chauffeur. Het nieuwe Driver Alert System neemt waar wanneer u slaperig of afgeleid bent en geeft een signaal wanneer het tijd wordt voor een pauze.

Nieuwe voorzijdeconstructie

De nieuwe constructie van de voorzijde is verder verbeterd ten opzichte van de vorige reeks. De bescherming bij verschillende soorten frontale botsingen is aanzienlijk beter doordat meer energie kan worden geabsorbeerd.

Probeer uw favoriete kleur uit

Fotogalerij

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Praat met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een dealer zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 dealers en servicecentra over de hele wereld.

Onze dealers