Volvo Buses

belgië

Ontdek de Volvo 9700 DD

U ziet het meteen. De Volvo 9700 DD is bijzonder. Hij is groot, gedurfd en gewoon helemaal Volvo. Hij kan worden aangepast voor een echt eersteklas tour- en charterervaring, maar ook voor efficiënte lijndiensten. Uw passagiers zullen er dol op zijn, en uw chauffeurs ook.

Ontworpen rond de chauffeur

De chauffeursomgeving in de Volvo 9700 DD is waarschijnlijk de beste chauffeurswerkplek in een dubbeldekker. Ergonomisch, doeltreffend en comfortabel, op een verhoogd platform, voor verbeterde veiligheid en zichtbaarheid. De geveerde stoel is verstelbaar zodat elke chauffeur de perfecte werkhouding kan vinden. Instrumenten zijn gemakkelijk af te lezen op het gebogen dashboard en alle bedieningselementen zijn binnen handbereik. Bovendien kunt u naar achter wijzende camera's bestellen in plaats van de externe zijspiegels. Voor extra veiligheid en gemak kan de Volvo 9700 DD ook worden uitgerust met een 360° camerasysteem rond het voertuig om dode hoeken te voorkomen evenals een detectiesysteem voor dode hoeken dat de bestuurder waarschuwt als een voetganger, fietser of motorrijder is gedetecteerd in de dode hoek van het voertuig.

Welkom aan boord

Ga naar binnen door twee brede deuren en u komt in een ruim en aangenaam interieur. De benedenverdieping is een goed gedimensioneerde cabine met maar liefst 25 zitplaatsen, en natuurlijk de mogelijkheid om rolstoelruimte te creëren. Boven de passagiersstoelen zijn bagagerekken voor persoonlijke bezittingen en gebruiksvriendelijke servicesets. U kunt kiezen uit verschillende toiletalternatieven en de keukenoplossing aan uw wensen aanpassen, bijvoorbeeld met een koelkast, koffiezetapparaat en magnetron.

Meer comfort

Twee comfortabele trappen direct na de deuren vergemakkelijken de passagiersstroom en brengen ze naar de bovenverdieping. Daar heet de lichte en ontspannende omgeving u welkom. Het optionele van voor naar achteren lopende sky roof geeft veel ruimte en licht. Uw passagiers zitten in comfortabele Volvo-coachstoelen, door veel klanten beschouwd als de meest comfortabele stoelen op de markt. Er zijn ruime bagagerekken en gebruiksvriendelijke servicesets en u kunt USB- en 230V-stopcontacten bestellen voor het opladen van mobiele telefoons en computers.

Maak een 360°-tour in de 9700 DD

Superieur klimaat- en entertainmentsysteem

Een perfect binnenklimaat en veelzijdige infotainmentsystemen garanderen een comfortabele reiservaring in de Volvo 9700 DD. Het krachtige klimaatsysteem kan de meest extreme omstandigheden aan, van ijskoude Scandinavische winters tot hete mediterrane zomers. Het infotainment aan boord kan worden aangepast aan uw specifieke vereisten. Wat u ook kiest, de apparaten hebben een gebruiksvriendelijke locatie en lay-out, gemakkelijk te bedienen voor bestuurder en gids.

Bagagecapaciteit voor alle behoeften

In de Volvo 9700 DD zijn de opbergruimtes gemaximaliseerd. Naast de hoge bagagecompartimenten op beide verdiepingen, is er geoptimaliseerde ruimte onder de voortrap. Voor grotere items heeft de Volvo 9700 DD een bagageruimte met een inhoud tot 8 m3. Grote scharnierende luiken en een grote scharnierende deur aan de zijkant met handige treden vergemakkelijken het in- en uitladen.

In Volvo-veiligheid

Er is waarschijnlijk geen veiligere manier om op de weg te reizen dan in een Volvo-bus. Actieve systemen helpen gevaarlijke situaties te voorkomen en beschermende veiligheidsfuncties minimaliseren de schadelijke effecten bij een ongeval. In elke Volvo is veiligheid vanaf het begin ingebouwd. Het is een hoeksteen van onze erfenis en van onze strategie voor de toekomst.

Een Volvo in elk detail

De Volvo 9700 DD is groot, gedurfd en gewoon helemaal Volvo. De V-vormige koplampen en een unieke contourlijn en het dynamische en aerodynamische ontwerp drukken uit dat deze bus zowel geweldig is om in te rijden als om te besturen. Met de duidelijke designelementen van onze premium touringcars, zowel aan de voor- als achterkant en lijnen die uitdrukking geven aan comfort en veiligheid is de Volvo 9700 DD een duidelijk lid van onze Volvo touringcarfamilie.

Volvo-aandrijving op HVO en biodiesel

Als bestuurder zult u de krachtige 11-liter Volvo-motor waarderen, die 460 pk en een enorm koppel van 2200 Nm levert voor comfortabel en moeiteloos rijden. Hij is zeer zuinig en is gecertificeerd voor zowel HVO-brandstof als optioneel B100 biodiesel (RME) voor fossielvrije ritten. De aandrijflijn is ook uitgerust met onze legendarische I-Shift-transmissie die soepel en nauwkeurig schakelen combineert met een hoge gemiddelde snelheid en uitstekende rijeigenschappen.

Fotogalerij

Wilt u meer weten?

Stuur ons een vraag

Wilt u verder praten? Vul dan ons contactformulier in zodat we contact met u kunnen opnemen.

Privacybeleid *

Als u dit formulier instuurt en daarbij het selectievakje voor het privacybeleid aanvinkt, geeft u Volvo Group toestemming uw persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor doeleinden die verband houden met uw vraag.

Kennisgeving over privacy en andere informatie

Contact met Volvo

Zoek een Volvo-verkoper die alles in het werk stelt om u te ondersteunen, zodat u uw dagelijkse taken zo efficiënt en winstgevend mogelijk kunt uitvoeren.

Plaatselijke verkoopcontacten

Een servicecentrum zoeken

Volvo heeft een van de meest uitgebreide servicenetwerken van de sector, met meer dan 1500 servicecentra over de hele wereld.

Onze servicecentra